УКР РУС

Голова федерації футболу Маріуполя Журавльов: Готовий вибачитися перед Григорієм Суркісом тільки у разі його приїзду в Маріуполь

16 серпня 2017 Читать на русском

Очільник федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов закликає віце-президента УЄФА Григорія Суркіса приїхати у прифронтове місто.

"Григорій Михайлович Суркіс, добре подумайте, я сподіваюся, що був неправий.

Я публічно готовий принести свої вибачення за звинувачення вас у сепаратизмі виключно тільки в одному випадку. Київське Динамо разом з Вами має приїхати в місто Маріуполь на 7 тур Прем'єр ліги і зіграти з ФК Маріуполь. Тоді особисто як людина, яка звинуватила вас публічно і сказала, що для мене Григорій Суркіс чистої води сепаратист, також публічно принесу свої вибачення і скажу, що я був неправий і помилявся.

Голова федерації футболу Маріуполя Журавльов: Григорій Суркіс – головний футбольний сепаратист

Григорій Суркіс патріот і з цього дня звертаючись до вас, буду писати Вам і Вас саме з великої літери. Так як Ви для мене станете людиною Миру, об'єднання України і, ще раз повторюся, людиною-патріотом.

Я щиро сподіваюся на приїзд ФК Динамо і хочу помилятися в своїх словах, які сказав в ефірі програми "Великий футбол". Я, Маріуполь, Донбас і Україна чекає Вас", – написав Журавльов на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що поліція Донецької області дала письмові гарантії безпеки для проведення футбольних матчів у Маріуполі.