УКР РУС

Голос вопіющого у пустелі в огляді 31 туру Бундесліги

21 квітня 2014 Читать на русском

Один дуже гордий, а інший хотів здобути очки - ретроспектива матчів туру устами наставників команд.

"Айнтрахт" - "Гановер" -  2:3
Армін Фе: "Ще перед грою у мене було погане передчуття. Я попереджав хопців, що ми ще не гарантували прописку у Бундеслізі, проте це був лише голос вопіющого у пустелі".
Тайфун Коркут: "Дуже важлива перемога для нас, проте теоретично ми ще не гарантували собі прописку у Бундеслізі. Гордий очолювати таку команду".

"Айнтрахт" Б - "Баварія" - 0:2
Торстен Ліберкнехт: "Бажав своїм хлопцям хоча б одного очка, адже упродовж 75 хвилин вони так віддано та натхненно грали..."
Пеп Ґвардіола: "Нам нелегко після дострокового здобуття чемпіонського титулу. Незважаючи на наше важке становище, у цьому поєдинку ми таки продемонстрували боротьбу. "Брауншвайґ" зіграв віддано та натхненно, саме тому нам було важко...".

"Ауґсбурґ" - "Герта" - 0:0
Маркус Вайнцірль: "Гра була в'язкою. Суперник нам не дозволив знаqти нашу гру, внаслідок чого ми не змогли створити жодного стовідсоткового моменту".
Йос Люхукай: "Я охоче спостерігав за старими знайомими обличчями. "Ауґсбурґ" зробив фантастичний прогрес..."

"Фрайбурґ" - "Борусія" М - 4:2
Крістіан Штрайх: "Ми зіграли дуже акуратно та ретельно, проте нам було нелегко, оскільки грали проти класного суперника".
Люсьєн Фавр: "Важко змиритись з цією поразкою. Після такого прекрасного першого тайму ми зобов'язані були перемагати".

"Борусія" Д - "Майнц" -  4:2
Юрґен Кльоп: "Мої хлопці виконали неймовірний обсяг роботи. Не минуло й трьох хвилин, як ми справилися зі стартовим мандражем. Потім ми лише бігали. Крім того, ми забили прекрасні голи у грі проти хорошого суперника".
Томас Тухель: "Борусія" перемогла заслужено. Рахунок по грі".

"Вердер" - "Хофенхайм" - 3:1
Робін Дут: "На щастя, нам вдалося вирівняти становище після швидкого пропущеного гола. Нам поталанило з перемогою, завдяки якій ми здобули три важливі очка".
Маркус Ґіздоль: "Був період у грі, коли ми не зуміли скористатись прекрасними гольовими моментами. У майбутньому слід реалізовувати такі моменти".

"Гамбурґ" - "Вольфсбурґ" - 1:3
Мірко Сльомка: "Через травми нам знову довелось повністю перебудовувати склад. Звісно це вплинуло на команду, яка не може похизуватися самовпевненістю".
Дітер Хекінг: "Після гри у Дортмунді нам було нелегко. Проте ми прагнули перемоги. Після швидкого забитиго гола у нас з'явилася свіжість. Ми могли забити і чотири, і п'ять голів..."

"Нюрнберґ" - "Байєр" - 1:4
Ґертьян Вербек: "Нам треба було грати на перемогу, а суперник розраховував на контратаки...."
Саша Лєвандовскі: "У цілому задоволений перемогою. У другому таймі ми дуже добре скористалися контратаками, що я хотів побачити ще у першій половині гри".

"Штутґарт" - "Шальке" - 3:1
Хууб Стевенс: "Ми продемонстрували, що ми здатні боротися та грати як команда і перемагати найкращих суперників".
Йенс Келлєр: "Після перших 20 хвилин я ніколи не подумав би, що ми програємо. Проте ми не зуміли нав'язати гру попереду і нам бракувало атакувальної міці".