УКР РУС

Голодюк: У Черкаси не поїду

21 березня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Карпат" Олег Голодюк розповів, що пропустить перенесений матч 17 туру УПЛ "Олімпік" – "Карпати", який відбудеться 26 березня.

"Отримав травму у грі з "Волинню", відчуваю дискомфорт у нозі. Мабуть, потрібно було раніше просити заміну у матчі з лучанами, та хотів спробувати дограти до кінця. Так вийшло, що тільки зробив собі гірше. Зараз потрібно більше часу для відновлення.

У Черкаси, швидше за все, не поїду. А вже до наступної гри намагатимусь готуватись зі всіма та допомогти команді безпосередньо на полі. Термін відновлення? По самопочуттю. Якщо все йтиме за планом, то, можливо, за тиждень зможу повернутись до тренувань.

З "Дніпром" грали непогано, не дали багато створити супернику, мабуть, це найголовніше. Можливо, трішки більше думали про оборону, ніж у попередніх поєдинках. Очко на виїзді – хороший результат. Думаю, тренери вкажуть нам на помилки, що потрібно було зробити по-іншому та вже у наступних матчах будемо намагатись здобувати тільки перемогу", – розповів Голодюк.

"Ворскла" погасила заборгованість перед Голодюком, Турсуновим та Коломойцем

, а також у Viber