УКР РУС

Голодюк: Ні за які гроші не поїхав би грати у Росію

12 січня 2015 Читать на русском

Капітан львівських "Карпат" Олег Голодюк розповів, як на команду впливають зняття очок, про ауру "Арени Львів" та можливість грати в Росії.

"Щодо зняття очок, то бачте тут як… Нам очки даються й так важко, ми їх вигризаємо, фактично, а тут ще й це.

З керівництвом була розмова на цю тему. Зійшлися на тому, що наше завдання грати, а керівництво знає, що воно робить. Побачимо, як далі складатиметься ситуація.

Чи зла команда на Богатінова через це? Та я б не сказав. Там питання більше не в Богатінові, я думаю, якби не він – був би хтось інший. Думаю, що там більше справа в стосунках "Карпат" і Федерації.

Щодо виплати зарплати і преміальних, тут особливо нарікати нема на що. Є, звісно, там деякі маленькі нюанси, але дивлячись, що робиться в інших клубах, то в нас все добре в цьому плані. Знову ж таки певні незначні нюанси присутні, але до початку чемпіонату, думаю, керівництво їх вирішить.

Чи поїхав би за нинішніх умов грати в Росію? Ні за які гроші! Я б краще в нашій першій лізі грав. В Росію мені дорога точно зачинена.

За кого вболіваю у чемпіонській гонитві? За "Динамо". Ми з ними грали і мали гідний вигляд, але очевидно, що різниця між нинішнім "Динамо" і минулорічним – величезна. Але "Шахтар" - це "Шахтар" і вся боротьба ще попереду. Тим паче, що ще й "Дніпро" є", - зазначив Голодюк.