УКР РУС

Голкіпер Миная Попович – про кубковий матч проти Динамо: Ми всі чудово розуміємо, що це за команда

15 березня 2020 Читать на русском

Екс-голкіпер збірної Азербайджану Андрій Попович, який став героєм чвертьфінального кубкового поєдинку проти Інгульця, поділився думками щодо поступу Миная у турнірі.

"За день до гри у мене було передчуття, що будуть пенальті і ми відпрацьовували на тренуваннях серію – тому був готовий до такого сценарію. Я розумів, що всі на нервах, на емоціях, коли почались одинадцятиметрові. І якщо я б почав нервувати, тоді перемоги ми б не побачили. До останнього намагався бути спокійним та холоднокровним, навіть коли програвали два голи. Добре, що все закінчилось добре.

Голкіпер Миная став героєм кубкового матчу проти Інгульця – він відбив три пенальті і реалізував свою спробу

Щодо свого пострілу... Побачив, що Васильович (Кобін – прим.) кричить "Йди бий", то й пішов. Чи тренував удари раніше? Бувало, що просто для себе пробивав. І добре, що це знадобилося. Як вгадав удар Шуста? Просто відчув, що він буде бити у той кут і все.

Взагалі, я дуже радий, що ми пройшли далі і переписали історію. Чекаю на півфінал. Нам випало грати з Динамо – ми всі чудово розуміємо що це за команда. Тому віддамо всі сили заради хорошого результату", – цитує Поповича офіційний сайт Миная.

Нагадаємо, у матчі 1/4 фіналу Кубка України Минай на власному полі в серії післяматчевих пенальті здолав Інгулець та вийшов у півфінал турніру. Героєм поєдинку став воротар господарів – екс-голкіпер збірної Азербайджану Андрій Попович. Йому вдалось відбити три удари суперника і реалізувати свою спробу.

Минай у драматичній серії пенальті здолав Інгулець і став першим півфіналістом Кубка України