УКР РУС

Гол на 25-ій секунді, "6 очок" Магата і суперкамбек "шпор". Результати матчів 34 туру АПЛ. ВІДЕО

12 квітня 2014 Читать на русском

"Вест Бромвіч" і "Тоттенхем" розіграли неймовірний спортивний трилер, тоді як долю інших п'яти зустрічей вирішував лише один м'яч.

Поєдинок на "Хоторнс" розпочався із холодного душу для гостей. Видра опинився у потрібному місці, спрямувавши м'яч у сітку вже на 25-ій секунді. Куй залізо, поки гаряче - такого принципу дотримується Кріс Брант, який через чотири хвилини дуже ефектним ударом подвоїв перевагу ВБА. "Шпори" незабаром отримали змогу скоротити відставання, але Бен Фостер (головний герой поєдинку) намертво взяв пенальті від Адебайора. А на 31-ій хвилині Сессеньон реалізував рандеву з Льорісом - 3:0.

Практично одразу ж Ольсон зрізав м'яч у свої ворота, подарувавши гостям надію. У другому таймі вони скоротили відставання до мінімуму, але от зрівняти рахунок ніяк не вдавалося - борець за виживання надійно оборонявся, а в тих моментах, де нічого не могли вдіяти оборонці, в гру вступав Фостер. І все ж на четвертій доданій хвилині суперудар вдався Еріксену - 3:3. Це фантастика!

У розанонсованому поєдинку за "шість очок" очікувану перемогу здобув "Фулхем". Єдиний м'яч Родальєги змусив "Норвіч" хапатися за голову - тепер "канарки" лише за два очки від зони вильоту. Сенсація ігрового дня відбулася на "Сент-Мері": "Сотон" поступився "Кардіффу", який загострює боротьбу на дні таблиці. І лише "Сандерленд", схоже, остаточно склав зброю. "Коти" поступилися "Евертону", для якого це сьома перемога поспіль у чемпіонаті.

"Крістал Пелас" - "Астон Вілла" - 1:0 (0:0)

Гол: Панчон, 77

"Фулхем" - "Норвіч" - 1:0 (1:0)

Гол: Родальєга, 40

"Саутгемптон" - "Кардіфф" - 0:1 (0:0)

Гол: Кала, 65

"Сток Сіті" - "Ньюкасл" - 1:0 (1:0)

Гол: Пітерс, 43

"Сандерленд" - "Евертон" - 0:1 (0:0)

Голи: Браун, 75, автогол

"Вест Бромвіч" - "Тоттенхем" - 3:3 (3:1)

Голи: Видра, 1, Брант, 5, Сессеньон, 31 - Ольсон, 34, автогол, Кейн, 70, Еріксен, 90+4