УКР РУС

"Гол "Дніпра" не повинні були зараховувати". Огляд італійських ЗМІ

18 вересня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" ознайомився з італійською пресою після матчу 1-го туру групового етапу Ліги Європи "Дніпро" - "Лаціо".

"La Gazzetta dello Sport" пише, що "Лаціо" контролював ситуацію на полі, а пропущений м'яч у компенсований час - результат секундної розслабленості: "Гра почалася неспішно, напевно, з причини порожніх трибун. Футболісти прокинулися після 15-ї хвилини. Пожвавив гру нігерієць Оназі. Незабаром "Лаціо" вже забив зусиллями новачка Мілінковіча-Савіча, якому асистував Рікардо Кішна, ще один футболіст, придбаний цього літа. "Лаціо" контролював гру в другому таймі, але фінал вийшов несподіваним і сумним. У результаті секундної розслабленості команда Стефано Піолі не дорахувалася двох очок".

"Corriero dello Sport", навпаки вважає, що "Лаціо" поплатився за пасивну гру за рахунку 1:0: "Селезньов забив гол на 90+4-ій хвилині, тоді як арбітр компенсував три. Заради справедливості треба сказати, що це наслідок того, що хлопці Стефано Піолі діяли пасивно, ведучи в рахунку. Результат, може, й не зовсім справедливий, але у футболі потрібно грати до фінального свистка".

"La repubblica" вийшла з заголовком: "Піолі:" Гол "Дніпра" не повинні були зараховувати". Мова знову про те, що гол забитий на 4-ій хвилині компенсованого часу. Цікаво інше. Піолі повідомив, що участь у Лізі Європи для команди дуже важлива після вильоту з Ліги чемпіонів: "Звичайно, я хотів би повернутися і переграти матч з "Байєром", але це вже минуле. Ми вже повністю зосередилися на виступі в Лізі Європи. Участь у цьому турнірі нам теж важлива. У цій грі я б відзначив дії Мілінковича-Савіча. Це атакувальний півзахисник, який може грати в середині поля на будь-якій позиції в схемі 4-2-3-1. Він прекрасно складений атлетично і у нього все в порядку з технікою. Йому тільки двадцять років, і він буде ще рости".

"Tuttosport" - єдиний серед італійських ресурсів, який згадав, що Селезньов вже вставав на шляху італійської команди: "Після забитого гола Мілінковіча-Савіча "Дніпро" був приголомшений і довго приходив до тями, практично нічого не створюючи на половині поля "Лаціо". Коли здавалося, що перемога вже за "Лаціо", господарі знайшли в собі сили відігратися. Після пасу Лео Матоса голом відзначився Селезньов. Той самий український нападник, який покарав "Наполі" в минулому розіграші Ліги Європи, забивши гол з офсайду".

Валерій Пригорницький

Читайте также: 

Селезньов на останніх секундах врятував "Дніпро" від поразки у матчі з "Лаціо"

Піолі: Дозволили "Дніпру" провести лише кілька контратак

Маркевич: Вдячний журналістам, завдяки їм ми зрівняли рахунок

Ротань: Насамперед вдячні Селезньову

Селезньов: Моє терпіння може лопнути