УКР РУС

Годін: Вийти в чвертьфінал Ліги чемпіонів 4 рази поспіль – це велике досягнення

15 березня 2017 Читать на русском

Захисник "Атлетіко" Дієго Годін поділився думкою щодо майбутнього матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Байєра".

"Як і зазвичай, ми хочемо перемогти. Ми надаємо величезне значення майбутнього матчу і не думаємо про результат першої гри. Ми просто хочемо перемогти. Камбек "Барселони" був дуже яскравим прикладом того, як у футболі все може круто змінитися. Таке може статися з кожним.

Вийти в чвертьфінал Ліги чемпіонів 4 рази поспіль – це велике досягнення. Комусь це може здатися звичайним, але це не так. Це стане величезною радістю для нас, футболістів, і для всього клубу. Треба поставитися з повагою до завтрашнього суперника.

У чемпіонаті Іспанії ми зараз не беремо участь в боротьбі за золото, а в Лізі чемпіонів проводимо дуже хороший сезон. Зараз ми за крок від чвертьфіналу. Якщо потрапимо туди, то це дуже сприятливо позначиться на нас як на внутрішній, так і на міжнародній арені.

Нам під силу потужно завершити сезон на обох фронтах. Команда в хорошій формі, її моральний дух дуже високий", – цитує Годіна офіційний сайт УЄФА.

Торрес та Савіч зможуть зіграти проти "Байєра"

, а також у Viber