УКР РУС

Глєб: В Німеччині футболісти пили горілку гранчаками

21 березня 2018 Читать на русском

Екс-хавбек Арсенала та Барселони Александр Глєб розповів, як вживали алкоголь німецькі футболісти.

За словами Александра Глєба, в Англії футболісти практично не вживали алкоголь, а от в Німеччині гравці пили багато горілки, але на тренуваннях викладалися на повну, повідомляє Прессбол.

"В Арсеналі хлопці практично не вживали алкоголь. Дивно, напевно, звучить, після Тоні Адамса, який там грав, або Рея Парлора? В основному хлопці пили воду, не пригадаю такого, щоб хтось "кочегарив". Коли вибиралися в клуб, офіційно отримавши право розслабитися, міцніше якихось нейтральних безалкогольних напоїв ніхто нічого не замовляв.

Після знайомства з німцями для мене це було дивним, адже що в Британії, що Німеччині до сих пір актуальний стереотип, що росіяни і близькі до них п'ють як божевільні. Коли побачив, як випивають німці, не повірив очам: беруть, наприклад, гранований стакан (у Білорусі зазвичай у такі компот в їдальнях наливали) заповнюють горілкою – і вперед! Валили нещадно... А потім на тренування на наступний день приходили настільки свіженькі, немов напередодні навіть до бару не наближалися, і викладалися під час занять на сто відсотків: стелилися у підкатах – приємно дивитися", – сказав Глєб.

Гаскойн зав'язав з алкоголем – його тепер не впізнати