УКР РУС

Glusco став офіційним партнером ФФУ

21 березня 2018 Читать на русском

Федерація футболу України та національна збірна отримали нового партнера. Ним став постачальник пального Glusco.

Компанія Glusco стала офіційним постачальником пального Федерації футболу України та Національної Збірної команди України з футболу. Про це представники компанії та Федерації повідомили під час офіційної прес-конференції у місті Харкові 20 березня.

"Футбол – це гра, що об'єднує і змушує серця вболівальників битись в одному ритмі. Футбол історичо прийшов з Європи і дуже органічно адаптувався в українську спортивну біографію, ставши улюбленим видом спорту серед наших співвітчизників. Так само і наша компанія Glusco, яка має швейцарське коріння, прагне поєднати кращі європейські практики із національними традиціями. У нашій компанії європейський підхід до ведення бізнесу – новий власник та новий талановитий менеджмент, що готовий впроваджувати прогресивні стандарти ведення бізнесу в Україні. Зокрема, у компанії працює близько 1800 співробітників, які отримують офіційну заробітну платню, крім того, у минулому році 3,2 млрд грн податків та зборів було сплачено до державного та місцевих бюджетів України", – прокоментував виконуючий обов'язки Головного управляючого директора ТОВ "Глуско Рітейл" Віталій Вандич.

"Ми раді вітати компанію Glusco в нашій футбольній родині. Адже підтримка потужного бізнесу – запорука високої якості організації навчально-тренувального процесу, що, в свою чергу, відображається в спортивному результаті. Сподіваємося, що спільно нам вдасться реалізувати ряд успішних проектів і для вболівальників головної команди країни. Тому що саме їх підтримка стає запорукою успіхів та перемог команди", – зазначає Юрій Запісоцький, генеральний секретар Федерації футболу України.

Договір про партнерство попередньо розрахований на 2 з половиною роки, до серпня 2020 року, та у компанії Glusco відзначають можливість продовження договору на довший термін.

"Згідно з умовами договору, ми повністю забезпечуватимемо Федерацію футболу України та національну збірну команду з футболу пальним через АЗК мережі, що діють у 12 областях України. Це близько 90-95 тис. літрів бензину А-95 та 30-35 тис. літрів дизелю на рік. Наше фірмове пальне Proton постачається із Литви (Орлен) й відповідає усім стандартам якості: ДСТУ та європейським стандартам екологічності пального Євро5. Ми також регулярно проводимо контроль якості наших продуктів спільно із сертифікованою службою контролю якості. Ми впевнені в успішній співпраці і готові разом із Національною збірною командою України з футболу впевнено крокувати до перемог", – заявив представник компанії.