УКР РУС

Гладкий: В неділю на нас чекає нелегка гра

13 березня 2015 Читать на русском

Форвард "гірників" Олександр Гладкий прокоментував майбутній матч проти донецького "Олімпіка".

"Олімпік" – хороша команда. Що, власне, вони й довели в першому колі. Думаю, вони цілком заслужено займають своє місце в турнірній таблиці. І, не можу не погодитися, що "Олімпік" дійсно добре виглядав у поєдинку проти "Динамо". Тому в неділю на нас чекає нелегка гра, і потрібно налаштовуватися серйозно. Відступати нам вже немає куди.

В минулій грі спочатку нам було дуже важко. Однак після двох забитих нам стало набагато легше. Але все ж зазначу, що "Олімпік" дуже добре обороняється усією командою. А, як ви розумієте, в такому випадку дуже складно розкрити захист суперника. Тому, повторю, вкрай важливо максимально підготуватися до цієї гри", - каже Олександр Гладкий.

"Щодо гри у Мюнхені, то всі чудово розуміють і усвідомлюють, що сталося. Але нам потрібно йти далі, не опускати голову та не посипати її попелом. Звичайно, складно таке забути. Але будемо рухатися вперед, і при цьому зробимо висновки після гри з "Баварією", щоб таке надалі не повторилося", - підсумував відомий український нападник.