УКР РУС

Гладкий: Прийде час, і поцілую емблему "Динамо"

31 липня 2016 Читать на русском

Форвард "Динамо" Олександр Гладкий розповів, як він адаптовується у київському клубі.

"Чесно, думав, що вболівальники будуть гучніше мене освистувати. Коментарі в соцмережах після переходу з "Шахтаря" у "Динамо" не читав. У кожного є своя думка. А так, якщо читати все, то можна з розуму зійти.

Я сам хотів перейти у "Динамо", це мій вибір. Морально був готовий до цього. Мені ж не 15 чи 16 років. Свист вболівальників? Я їх розумію, але хай і вони мене зрозуміють. Я ні від кого не ховаюсь, можу з кожним зустрітись. Все поясню. Я ж не номер відбувати сюди приїхав, а на довгий період. Якось і Шовковський підходив до фанатів. Говорили всі разом: я своє сказав, вони своє. Дякую Олександру за підтримку.

Слова про любов до "Шахтаря"? Я не відмовляюсь від них, Коли я переходив у цей клуб, то "гірники" були найкращим клубом в Україні. Зараз ж "номером один" є "Динамо". Чи поцілую я емблему київського клубу? Прийде час, і поцілую.

Я покинув "Шахтар" через відхів Луческу. Цей тренер повністю довіряв мені. У нас з Мірчею були чудові стосунки. А Ребров хотів мене бачити у Києві. Ми поговорили з ним, і я остаточно прийняв рішення перебратися у цю команду. Конкуренція з Мораєсом, Кравцем та Теодорчиком? Я її не боюсь, адже у "Шахтарі" теж було багато форвардів.

Чому обрав 7-ий номер? Я розумів, що під ним у "Динамо" грало багато легендарних футболістів. Той же Шевченко", – зазначив Гладкий у ефірі програми "Профутбол".

Стало відомо, коли Беланда може перейти у "Фенербахче"

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях