УКР РУС

Гладкий пояснив, чому обрав "Динамо"

26 травня 2016 Читать на русском

Форвард-новачок "Динамо" Олександр Гладкий прокоментував свій перехід в київський клуб.

- Як виник варіант із київським "Динамо"?

- Мій агент Вадим Шаблій повідомив, що є зацікавленість з боку "Динамо", що в моєму переході зацікавлений особисто головний тренер команди Сергій Ребров. І для мене факт зацікавленості саме з боку головного тренера був найважливішим аргументом, вирішальним у моєму виборі. Звичайно, дуже важливо, що "Динамо" - великий клуб із величезними традиціями, який виступає в Лізі чемпіонів. Жодних проблем не виникло й у переговорному процесі. У "Динамо" все побудовано дуже чітко та професійно, й ми дуже швидко знайшли спільну мову з президентом Ігорем Суркісом.

- Чи були інші варіанти продовження кар'єри?

- Зараз, напевно, немає особливого сенсу про це говорити. Була зацікавленість з-за кордону. Але, відверто кажучи, після пропозиції від "Динамо" я більше нічого й не хотів розглядати. Особливо після розмови із Сергієм Станіславовичем, під час якої я зрозумів, що він на мене серйозно розраховує.

- У "Динамо" велика конкуренція в лінії атаки. Мораес, Теодорчик, Кравець, Бесєдін, Яремчук...

- Кар'єра будь-якого спортсмена - це життя в умовах постійної конкуренції. Як кажуть, перемагає сильніший. Цим мене не налякати. Я впевнений, що мотивація, конкуренція та завзятість є основою для досягнення успіху. У своїх силах я впевнений та збираюся підтвердити це не словами, а своєю самовіддачею на футбольному полі.

Дуже зрадів, що Гладкий підписав з нами контракт, - Ребров

"Якщо мені надійде дзвінок - я зберу валізу і приїду в "Динамо". Відверте інтерв'ю Мілевського