УКР РУС

Гладкий: "Карпати" незаслужено займають таке низьке місце

29 травня 2015 Читать на русском

Нападник донецького "Шахтаря" Олександр Гладкий поділився очікуваннями від поєдинку проти "Карпат".

"Звичайно, я стежу за виступами львів'ян - я провів там два з половиною роки. "Карпати" не чужий мені клуб. Природно, зараз у команді зовсім інший склад, багато нових футболістів. Але кістяк залишився той же: чого вартий тільки Худоб'як. Не збрешу, якщо скажу, що "Карпати" - це дуже хороша команда з досвідченим тренером, яка показує гідний футбол. І я вважаю, що львів'яни незаслужено займають таке низьке місце в турнірній таблиці. Упевнений, вони гідні набагато більшого.

"Карпати" ми приймемо не у Львові? Я б не став вкотре говорити про це... Вже й так багато сказано. Для нас зараз найважливіше - не звертати ні на що уваги, виходити і показувати свою гру, досягати потрібного результату. Нам необхідні тільки перемоги в кожному матчі - ніякий інший результат поєдинків нас не влаштовує.

Тому в суботу в Києві будемо виходити на поле налаштованими виключно на виграш. Але ми віддаємо собі звіт, що нас чекає дуже непросте протистояння. "Карпати" зараз демонструють хороший футбол. Та ви самі бачили: в попередньому турі "Динамо" здобуло перемогу над львів'янами не так вже й легко. Це був дійсно гідний матч", - сказав Гладкий.