УКР РУС

Гіоане – про конфлікти в Динамо: "Граєш заради футболки Мессі чи Роналду? Це вже не футбол"

11 травня 2017 Читать на русском

Один із найкращих легіонерів в історії київського Динамо розповів про мікроклімат в команді "нульових" років.

"Та це всюди, не тільки в Динамо, – відповідає Тіберіу Гіоане на запитання про сутички Пєєв-Клебер і Алієв-Родріго. – Зараз така епоха, що все-все виходить назовні, нереально щось приховати. Бували, звісно, конфлікти. І не тільки між цими хлопцями – значно більше, ніж ви озвучили. Просто тоді це не просочилося в пресу. Моя думка наступна: краще такі моменти, ніж байдужість – щоб ніхто нічим не переймався.

От дивлюся Прімеру. Програють 0:6, 0:7 – і всі задоволені, міняються футболками. Я просто не вірю своїм очам! Тоді навіщо виходити на поле? Ще перед початком матчу забери футболку Мессі чи Роналду і сядь собі задоволений на лаву – нехай грають інші. Ті, які битимуться за результат. Недавно Депортіво програв Реалу – 2:6. Я вважаю, що краще не виходити на поле взагалі. Ти граєш, щоб потім постояти у черзі за футболкою Мессі або Роналду? Це вже не футбол".

Повна версія інтерв'ю Футбол 24: "Лобановський "наїхав" у роздягальні – Динамо одразу зрівняло рахунок". Куди подівся Тіберіу Гіоане і чому бійка між Пєєвим та Клебером – це добре

, а також у Viber