УКР РУС

Гецко: Зараз "Динамо" та "Чорноморець" - однакові за рівнем команди

7 травня 2014 Читать на русском

Відомий у минулому футболіст Іван Гецко в інтерв’ю "Футбол 24" поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу півфіналу Кубка України "Динамо" - "Чорноморець".

- Іване Михайловичу, в якої команди в цій парі більше шансів на перемогу?    

- Однозначно, в цій парі нема фаворита. "Динамо", як ми бачимо, сьогодні нічим не вирізняється і "Чорноморець" за рівнем є такою ж командою. Шанси на успіх - 50 на 50. Головне, щоби судді не начудили. На жаль, в останніх турах були помилки арбітрів, які впливали на результат. А так, Роман Григорчук вміє грати проти "Динамо". Звісно, дуже б хотілося, щоб Сергій Ребров чимось здивував. Але у нього надто мало часу було для того, щоб щось змінити в діях команди. "Чорноморець" ж є бойовою одиницею, яка може дати бій будь-якому супернику. Думаю, усі розуміють, наскільки важливим є Кубок України для обох команд, тому буде дуже цікава гра.

- Сергій Ребров уже давно в тренерському штабі "Динамо", він всіх футболістів добре знає і не мав би потребувати багато часу для того, аби зробити висновки і щось виправити…

- Для того, щоби щось змінити, команді потрібно пройти хоча б двотижневі збори, на яких футболісти могли би щось нове відпрацювати. А так, Ребров йде тією ж колією, яку зробили Юрій Сьомін та Олег Блохін. Упродовж останніх років команда грала в конкретному стилі. І Реброву, щоби щось змінити, потрібен час. У нього ж є своє бачення футболу і воно відрізняється від того, яке мали його попередники. Аби футболісти зрозуміли Реброва, потрібен час.   

- Ви про суддів просто так загадали чи маєте підозри, що вони симпатизуватимуть комусь із цієї пари?
 
- Не думаю, що тут хтось вдасться до підводних течій. Про суддів загадав через їхні помилки в останніх турів.

Розмовляв Гліб Ваколюк