УКР РУС

Гецко: Відмова від товариських матчів негативно вплине на збірну

9 квітня 2014 Читать на русском

Екс-футболіст, тренер та футбольний експерт Іван Гецко вважає рішення про відмову збірної України від літніх товариських матчів помилковим рішенням.

"Особисто мені здається, що відмова від проведення товариських матчів ні до чого доброго не приведе. Складно сказати, чому тренерський штаб відмовився від можливості перевірити команду в запланованому турне по Америці. Можливо, в цьому напрямку виникли певні проблеми. Хоча, не виключаю, що хтось намагається вивезти збірну саме куди потрібно йому, а не туди, де хотів би зіграти головний тренер. На цьому терені можуть проходити якісь речі, які ні до чого доброго не призведуть", - зазначив Гецко.

"Не виключаю, що й самі збірники не горіли бажанням їхати за тридев'ять земель, в той час як всі інші футболісти будуть прохолоджуватися у відпустках. Але з іншого боку для кожного гравця матч за національну збірну - це завжди подія, а також можливість ще раз довести своє право виступати у футболці цієї команди", - сказав футбольний експерт.

Нагадаємо, що наша збірна відмовилась від ідеї товариських матчів влітку. Натомість наші збірники мають шанс помірятись силами з зірками "Барселони".