УКР РУС

Гецко: У першому матчі збірної України навіть не хотілося виходити на заміну, щоб не ганьбитися

29 квітня 2017 Читать на русском

Іван Гецко пригадав свою участь у першому матчі національної збірної України в історії.

"Зараз не пам'ятаю, що мені говорив головний тренер збірної Віктор Прокопенко, випускаючи на заміну в середині другого тайму.

Справа в тому, що я був злий на наставника, оскільки вважав, що повинен був починати матч у стартовому складі. Тим більше що, хоч я і народився в тоді ще Дніпропетровську, але моє становлення як футболіста проходило в Ужгороді, і на трибунах було багато вболівальників, які прийшли підтримати саме мене. А тут ще, як на зло, через відсутність належної підготовки ми поступалися досить серйозному супернику в багатьох компонентах, так що навіть не хотілося виходити на заміну, щоб не ганьбитися.

Тому коли мені сказали розминатися, то я довго поправляв амуніцію, тільки щоб не світитися перед глядачами. Звичайно, я був тоді не правий, адже перш за все керманич відповідає за результат, хоча мені здається, що якщо б з'явився я на полі раніше, ми б програли з більш почесним рахунком. Адже, пригадується, вже через кілька хвилин я опинився на вбивчій позиції, але, на жаль, не влучив", – розповів Гецко.

"Юра, будеш капітаном збірної". Той скривився і відмовив". Як збірна України провела перший матч у своїй історії і чому виглядала "просто вбогою"

Як збірна України провела перший матч у своїй історії. Топ-30 фото "старої школи"

, а також у Viber