УКР РУС

Гецко: Шкода, що Динамо деградує, адже це обличчя нашої країни

17 жовтня 2017 Читать на русском

Футбольний експерт Іван Гецко поділився думкою про виступи Динамо.

"Чорноморець – Динамо дивився по ТБ. На стадіоні не був, і слава Богу, бо не витримав би такого неподобства з боку Динамо. Радість за Чорноморець божевільна. Дулуба, який хотів було піти, зараз в Одесі на руках носять. Але мені шкода іншу команду, яка котиться по похилій, деградує. Прикро, це ж обличчя країни. Ще раз переконуюся: підбір футболістів не відповідає рівню Динамо. Це треба визнати і створювати клуб заново. Ребров, коли йшов, сказав хороші слова. Потрібно все, що є, відкинути, поставити молодих, зі своєї школи – і робити нову команду: ну якщо вже немає можливості придбати класних футболістів за кордоном.

Причини невдач і позитивні моменти. Підсумки виступів збірної України у відборі до ЧС-2018

Все, що ми маємо на сьогодні в Динамо, насторожує. Купуються коти в мішку, які ніяк не можуть розкритися. Я не бачу, щоб їх клас був вище, ніж у своїх хлопців. Той же Кадар – солодка булочка для нападника. Якби він грав в мої часи, я б, напевно, за рахунок голів з-під нього був би найкращим бомбардиром усіх чемпіонатів. І за таку людину платити такі гроші! Я в шоці. І він такий в Динамо не один.

До речі, зверніть увагу, Київ на виїзді в цьому сезоні практично не грає. Але коли до гостьових матчів доходить, бачимо 0:0 з Ворсклою, 4:4 з Зорею, 0:2 з Янг Бойз... Ну ви уявляєте, Динамо Київ стало домашньою командою, як в мою бутність Карпати, які ніхто не міг перемогти у Львові. Вдома кияни грають добре, на виїзді – як вийде. Це говорить про клас команди. У неділю ми побачимо протистояння грандів – Динамо – Шахтар. Але гранд там один, кияни – гранд в лапках. Після майбутнього матчу, думаю, все з чемпіонством буде ясно. На жаль, уже в жовтні", – цитує Гецка Сегодня.