УКР РУС

Гецко: Не бачу у Карпат світлого майбутнього

24 вересня 2017 Читать на русском

Екс-гравець Карпат і збірної України Іван Гецко прокоментував ситуацію у львівському клубі.

"У Карпатах зараз твориться те, чого варто було очікувати останні 5-6 років. За цей час, напевно, не було сезону, щоб команду не лихоманило.

Частково я на стороні львівських уболівальників, які щиро переживають за команду і вимагають того ж від футболістів.

Смалійчук про провал Карпат: Уся вина лежить на мені

У Карпатах зараз всі на нервах. Скажу більше, поки я не бачу світлого майбутнього у команди. За останні роки в клубі змінилося більше 10-наставників. Причому, керівництво робило це тоді, коли заманеться. Були і хороші тренери, але їм просто не давали права на помилку. У такій ситуації говорити про якийсь результат, смішно...

Володіючи гідною інфраструктурою, можливістю залучати в команду кваліфікованих виконавців, соромно боротися в Прем'єр-лізі за місця у другій частині турнірної таблиці. Сьоме місце в сезоні-2015/2016 стало, напевно, щастям для шанувальників Карпат, адже і до і після цього за останні роки, вище десятого місця колектив не піднімався.

У Львові, напевно, багато хто, якщо не всі, розуміють, щоб змінити ситуацію, потрібні кардинальні зміни в структурі клубу. Риба псується з голови, але в столиці Галичини, схоже, поки немає людей, які б сказали Димінському йти", – цитує Гецка Команда №1.

"Цю команду потрібно розпустити – повагу втратив навіть Худоб’як". Фанат Карпат – про бійню у Франківську, удар Федецького і спалені мости між футболістами та ультрас