УКР РУС

Гецко: Французи нас просто розчавили

20 листопада 2013 Читать на русском

Відомий у минулому футболіст Іван Гецко в інтерв’ю "Футбол 24" розкритикував збірну України через її провальний матч проти французів.

- При всій повазі, збірна України зіграла бездарно, - каже Іван Михайлович. – Французи показали, що вони є одними із найсильніших у Європі. Склалося враження, що вони більше хотіли перемогти, у них горіли очі і вони могли забити скільки їм потрібно було. Цього всього не можна сказати про нашу збірну. Розчарування дуже серйозне. Можна говорити, що суддя зламав гру. Але ми ж знали, що він буде на стороні французів. Не треба було заробляти такі жовті картки, як ми учора. Взагалі, зіграли дуже не достойно.

- З чим це пов’язано?

- Можливо, із кадровими замінами, вони вплинули на хід гри. Та і лідери зіграли не так, як завжди. Тому так і сталося. Українці упродовж двох таймів практично нічого не створили, грали на відбій.

- Переоцінена наша збірна була після першої гри?

- Безперечно. Висловлювання про те, що Золотий м’яч треба дати Федецькому… Розумію, що це жарт, але при цьому потрібно поважати суперника. Таке враження, що після київського матчу ми їх уже пройшли. А насправді французи просто нас недооцінили. Хоча по володінні м’ячем, моментах вони нас перевершили, але так сталося, що перемогли ми. В Парижі ж треба було гризти землю, але втримати рахунок. Цього не сталося. Французи нас просто розчавили.

Розмовляв Гліб Ваколюк