УКР РУС

Гецко: Форварди, які є у Динамо, не відповідають рівню клубу, селекція киян провалилась

27 вересня 2018 Читать на русском

Колишній форвард збірної України Іван Гецко вважає, що Динамо вкрай потрібен центрфорвард.

"Звичайно, усі вболівальники та шанувальники Динамо чекають, що невдала серія швидше закінчиться і команда почне тішити вже позитивними результатами. Але матч з Маріуполем поки що не лакмусовий папірець, щоб судити про одужання, втім, як і чернігівська Десна. Індивідуальна майстерність гравців Динамо на порядок вища, ніж у виконавців Десни і Маріуполя, тому Динамо зобов'язане було вигравати.

Бабич: Маріуполь повністю володів ініціативою у матчі проти Динамо

Думаю, що проблеми в атаці киян, незважаючи на забиті м'ячі в останніх двох іграх, ще не вирішені. Тому що наявні у розпорядженні Олександра Хацкевича форварди не відповідають рівню цієї команди. Так, вони талановиті і прогресують. Можливо, принесуть користь команді в майбутньому. Проте поки що допомогти команді вирішувати високі завдання в чемпіонаті і Лізі Європи вони не можуть. Селекція в цьому питанні, на мій погляд, провалена. І тут більше питань вже не до тренера Динамо, а до керівників.

Вербіч на позиції форварда? На цей крок Олександр Хацкевич пішов через відчай. Згадали, що він має навички гри на позиції форварда, хоча брали його в команду не як нападника. Ситуація змусила тренерів поставити його в атаку. Розумію Хацкевича, але проблему форварда для Динамо він не вирішить. Не варто обманюватися і вважати, що Вербіч закриє проблемну позицію. Динамо все одно необхідно посилювати атаку центрфорвардом", – розповів Гецко для Команда№1.

Нагадаємо, Динамо на виїзді перемогло Маріуполь у матчі 4-го перенесеного туру УПЛ.

Севідов: Схоже, Динамо на час вирішило проблему з нападником