УКР РУС

Герта здолала Зорю завдяки дублю Зельке

2 листопада 2017 Читать на русском

Зоря програла Герті у 4 турі групового етапу Ліги Європи 2017/18. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Дублем у матчі відзначився Даві Зельке. Нападник Герти забив голи на 16-й та 73-й хвилинах зустрічі.

Господарі поля більш активно розпочали матч та продемонстрували кращу організацію гри. Швидкий гол на 16 хвилині протистояння дозволив Герті заволодіти стратегічною перевагою, натомість Зоря була змушена йти вперед більшими силами, щоб рятувати ситуацію. Супернагод у команди Вернидуба, щоб зрівняти рахунок, так відразу й не згадаєш. Був непоганий шанс у Сухоцького, але Артем не зумів якісно пробити по воротах.

Німці більше контролювали м'яч та частіше пробивали по воротах. Фанати на "Олімпійському стадіоні" несамовито підтримували свою команду, яка постійно вривалася у володіння Луніна та створювала неприємності українській команді. У підсумку Герті вдалося забити ще один гол. На 73 хвилині Зельке вийшов віч-на-віч з українським воротарем, обіграв Андрія та переправив м'яч у порожні ворота. Таким чином, фінальний свисток арбітра зафіксував переконливу перемогу Герти із рахунком 2:0.

Втім, хоч Зоря і програла, проте залишилась на 2-й сходинці у групі J, маючи в активі 6 очок. На першому місці – Естерсунд (7 очок). В Атлетіка та Герти 5 та 4 очки відповідно. Наступні два тури групового етапу обіцяють бути спекотними.

Ліга Європи. Груповий етап, 4 тур

Герта – Зоря – 2:0

Голи: Зельке, 16, 73

Герта – Зоря –2:0 – Відео голів та огляд матчу