УКР РУС

"Герта" вирвала перемогу в "Майнца"

27 листопада 2016 Читать на русском

В рамках 12-го туру німецької Бундесліги "Герта" вдома здолала "Майнц" (2:1).

В матчі 12-го туру німецького чемпіонату в Берліні зустрічалися команда з групи лідерів "Герта" і середняк "Майнц".

Активніше матч розпочали гості, які першими і відкрили рахунок. На 25-й хвилині Арон Зейдель з меж штрафного майданчика пробив після відскоку і поцілив у нижній кут воріт "Герти". Проте надовго втримати перевагу "Майнцу" не вдалося. Вже на 36-й хвилині зустрічі зрівняти рахунок вдалося завдяки результативним діям Ведада Ібішевіча. Він скористався відмінним пасом Саломона Калу і влучно пробив з кута штрафного майданчика, зробивши рахунок 1:1.

На другий тайм команди вийшли з бажанням дотиснути одна одну, а вийшло це зробити лише в "Герти". Справи "Майнца" пішли на погіршення після того, як на 62-й хвилині арбітр показав Гбамену другу жовту картку, вилучивши з поля. На 67-й хвилині матчу Ібішевіч оформив дубль і вивів свою команду вперед. До речі, гольовим пасом знову відзначився Саломон Калу. Проте невдовзі і сам Ібішевіч був змушений достроково залишити поле, отримавши від рефері другий гірчичник і вилучення на 74-й хвилині. Догравали матч команди в рівних складах – по 10 футболістів з кожної сторони і рахунок залишився незмінним – 2:1.

Німеччина. Бундесліга, 12 тур

"Герта" – "Майнц" – 2:1

Голи: Ібішевіч, 36, 67 – Зейдель, 25

Вилучення: Ібішевіч, 74 (друга жовта) – Гбамен, 62 (друга жовта).

Коноплянка допоміг "Шальке" здолати "Дармштадт" з Федецьким та Олійником

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу