УКР РУС

Герой Астани Муртазаєв: Радості повні штани, але Динамо грало добре та мало вигравати

21 вересня 2018 Читать на русском

Гравець Астани Роман Муртазаєв з одного боку зазначив, що надовго запам'ятає гол у ворота Динамо, проте підкреслив, що Динамо грало добре, а його команді десь пощастило.

"Добре, що взяли хоч якісь очки. Динамо добре грало, були моменти, які вони мали забивати та вигравати у цьому матчі. Особливо, коли Буяльський бив в останньому моменті. Там забивай і шансів би ніяких у нас не було.

Добре, що ми забили. Ми приїхали взяти очки і, слава Богу, у нас це вийшло. Можна сказати, що це сенсація. Динамо в свій час було найсильнішою командою в Радянському Союзі, і зараз тримає свою марку. Забити такій команді – це для мене взагалі повні штани радості.

Президент Астани: Суркіс мене привітав, а я просив вибачення, українці наш братський народ

Ми намагалися грати за рахунок дисципліни, вивчали суперника. Багато моментів, які можна було б використати, нам підказав тренер, але у нас їх як таких і не було. Пощастило, так пощастило, зіграли так, як вийшло.

Дійсно, робили акцент на гру в повітрі. Також на швидкість, щоб було більше передач за спину. Але Динамо не припускалося таких грубих помилок, які безпосередньо можна було використати на сто відсотків", – сказав журналістам автор голу, який приніс Астані нічию в Києві.

Динамо – Астана: психологічна яма киян та Вербіч як головний симптом недуги, або Коли Хацкевичу вкажуть на двері?