УКР РУС

Генінсон: Прикро, що купка неадекватних компрометує всіх динамівських уболівальників

17 липня 2017 Читать на русском

Президент УПЛ Володимир Генінсон прокоментував поведінку фанатів на матчі за Суперкубок України-2017.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"Служба безпеки Шахтаря ідентифікувала всіх фанатів, які вибігали після матчу на поле. Але, на жаль, зараз немає такого закону, на підставі якого ми або клуби змогли б заблокувати доступ цим людям на стадіон. Можу лише сподіватися, що Динамо проведе серйозну роботу зі своїми вболівальниками і вже сам клуб прийме рішення, що далі робити з цими людьми. Прикро, що купка неадекватний, яка намагалася зірвати свято, компрометує всіх динамівських уболівальників. До того ж на грі було багато дітей. Вони бачать, що відбувається, і потім на цьому ростуть. І чого ми потім від них можемо чекати?

Кидали банани? Такий факт мав місце. Але наскільки ми зрозуміли з повторів, банани кинули разом з фаєрами в сторону Степаненка, а не когось із бразильців. Думаю, в даному випадку динамівські вболівальники просто кидали все, що було під рукою. Після матчу ми навіть знайшли два викинутих на поле мобільних телефонів. Ну якщо людям не шкода", – цитує Генінсона Segodnya.

Ярмоленко – ультрас Динамо: Що ви робите на***?

Нагадаємо, Шахтар впевнено переміг Динамо у Суперкубку України-2017, хоча догравав у меншості. Головний тренер донеччан Пауло Фонсека вважає, що Динамо стало іншим. Наставник киян Олександр Хацкевич прокоментував поразку від Шахтаря. Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Динамо.

Шахтар – Динамо. Обороні Хацкевича – двійка. Головні підсумки Суперкубка України-2017

Чи піде Ярмоленко з Динамо?