УКР РУС

Генінсон: Перевірка іменних квитків буде здійснюватися вибірково

11 липня 2017 Читать на русском

Президент УПЛ Володимир Генісон розповів про реалізацію ідеї введення іменних квитків на матч Суперкубка України-2017 Шахтар – Динамо.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"Ідея введення іменних квитків не є нова, вона вже давно працює в Європі тому, що кожна людина повинна нести відповідальність за свої дії, за дії людини, яка знаходиться поруч з тобою. Більше того, коли людина купує квиток, щоб вона його не передавала іншим.

Що відбувається в разі передачі квитка іншій людині? Так, особа може потрапити на стадіон, але у нас є дані людини, яка цей квиток купувала, і якщо у нас в певному секторі, в певному ряду і на певному місці відбуваються заворушення, то людина несе відповідальність за це. Навіть якщо її не було на стадіоні, якщо вона була в іншому місці, ти купив квиток і повинен знаходитися на своєму місці.

Крім того, по-перше, кожну людину не будуть питати: "покажіть квиток і паспорт", це буде здійснюватися вибірково. По-друге, та особа, якій належить квиток, несе за нього відповідальність. На корінці квитка все написано. Ми хочемо розуміти, що людина перебуваючи всередині буде вести себе гідно", – розповів Генінсон в інтерв'ю Xsport.

Суперкубок України-2017: квитки будуть іменними

На стадіон по паспорту: наскільки це законно?

Матч за Суперкубок України-2017 Шахтар – Динамо відбудеться 15 липня в Одесі на стадіоні Чорноморець. До слова, Шахтар готується до матчу у повному складі. На поєдинок вже продано більше 15 тисяч квитків.