УКР РУС

Геніальний вихід Суареса. "Альмерія" - "Барселона" - 1:2. ВІДЕО

8 листопада 2014 Читать на русском

Після двох поразок поспіль у Прімері фанати "блауграна" таки отримали привід для радощів - команда Луїса Енріке повертається на першу сходинку.

"Барселона" встигла за тиждень опуститись з вершини на четверту позицію. Гостьова поразка в Класіко і домашня від колишньої команди Луїса Енріке були болючими.

Нова осічка могла коштувати місця в зоні Ліги чемпіонів, а це вже нікуди не годиться. "Альмерія" билася гідно, але вдавалось це лише протягом години гри. Господарі, яким нікуди відступати, вистояли в обороні і реалізували ту єдину контру, яку розпочав біля чужих воріт Лео Мессі.

По перерві вийшли Неймар і Суарес, які підмінили інертних Педро і Муніра. Барселонці довели кількість ударів у каркас воріт до 3-х, і тут уругваєць вирішив діяти за схемою "Не забиваєш ти, забиває партнер після твого асисту". Двох м'ячів після гольових пасів Суареса "Барсі" вистачило, аби як мінімум до вечора випередити "Реал" на вершині таблиці Прімери.

Основні події матчу

Барселонці почали активніше, але за моментами в перші півгодини не дуже й переважили суперника. Спершу Мессі крутив-вертів захисниками і воротарем, але влучив в останнього. А згодом все той же Лео на добиванні після удару Ракітіча і класного сейву Рубена влучив у поперечку фактично порожніх воріт.

Лео переборщив з грою на себе поблизу карного "Альмерії". Троє суперників легко відібрали м'яч в капітана "Барси" і вивели партнера одним пасом на воротар Браво, і Тьєві Біфума майстерно поклав круглого в кутик.

Суарес, який вийшов по перерві замінив Педро, після розіграшу кутового красивими боковими ножицями стріляв з вбивчої позиції, але каркас воріт знову задзвенів на користь "Альмерії". Нереально!

І таки дотиснули господарів браві каталонські хлопці. Неймар після прострілу справа пробивав з меж воротарського, захисник знову ледь не встиг вибити, але кулястий таки залетів за лінію.

Суарес асистував в епізоді, в якому "Барса" зрівняла, він  же міг оформити своєрідний дубль. Луїс, стоячи спиною до воріт, елегантно (у стилі пляжного футболу) накидав під удар Мессі, але постріл Лео втретє в матчі прийняла на себе поперечка. Та все ж "Ель Пістолєро" за 8 хвилин до кінця матчу досяг свого. Знову з правого флангу, Суарес підсік снаряд на лінію воротарського, де з легкістю розібрався Альба.

"Альмерія" - "Барселона" - 1:2 (1:0)

Голи: Біфума, 37 - Неймар, 73, Суарес, 82