УКР РУС

Генеральний директор Мілана Фассоне: Нашому клубу неможливо відповідати вимогам УЄФА

11 грудня 2017 Читать на русском

Генеральний директор Мілана Марко Фассоне прокоментував інформацію про те, що "россо-нері" можуть виключити з єврокубків через невиконання умов фінансового фейр-плей.

"Важливо пам'ятати, що ми намагаємося підписати з УЄФА добровільну угоду, щоб уникнути санкцій, тому що відповідати вимогам УЄФА неможливо.

З двома вимогами це просто неможливо зробити. Перше – домогтися прибутку до угоди, друге – надати банківські гарантії.

Мілан може бути виключений з єврокубків

Це турбує наших акціонерів, але ми сподіваємося, що УЄФА вислухає наші пропозиції за добровільною згодою. Якщо ні, то наші послідовники будуть знати, що цю дорогу неможливо пройти.

Якщо наші пропозиції відхилять, ми потрапимо в категорію клубів-порушників. На нас накладуть санкції і спортивні обмеження, які потрібно буде поважати протягом декількох років. Але ми поки залишаємося оптимістичними.

Чеферін: Виключення Мілана з єврокубків? Все можливо

Якщо ми не вийдемо в Лігу чемпіонів, нам доведеться переглянути трансферну стратегію. Якщо потрапимо тільки в Лігу Європи, доведеться зменшити трансферну суму на 30 мільйонів євро. Напевно, вирішимо продати гравця.

Можливо, влітку ми підписали дуже багато гравців. Я б знову все це провернув. Але це не означає, що ми не допустили кілька помилок. Ми розуміли, що нам навряд чи вдасться створити команду з початку сезону. Але очевидно, що у нас є занепокоєння щодо місця в таблиці.

Мілан може бути проданий мільярдеру із Саудівської Аравії

Нашою метою було попадання в Лігу чемпіонів, ми думали, що 70 очок вистачить для місця в четвірці", – цитує Фассоне Football Italia з посилання на Radio Uno.

Після 16 турів Мілан з 24 очками займає сьоме місце в Серії А.