УКР РУС

Генеральний директор 24 каналу Роман Андрейко: Ми транслюватимемо Верес не тільки на телеканалі

23 серпня 2017 Читать на русском

Сьогодні Телеканал новин 24 отримав ексклюзивне право на трансляції матчів рівненського Вереса.

"Як відомо, Верес був єдиним клубом УПЛ, який не передавав права на трансляцію своїх матчів жодному із двох телевізійних пулів, групі каналів ТРК "Україна" та "1+1", – каже у коментарі "Футбол 24" Роман Андрейко, генеральний директор 24 каналу. – На своїй сторінці у Facebook президент Вереса Олексій Хахльов оголосив тендер. Ми ознайомилися з його умовами і вирішили, що вони – достойні.

Верес оголошує аукціон на право трансляції матчу з Шахтарем

Як це працюватиме? Продакшн забезпечуватиме телеканал "Рівне 1". Коментування матчу, відповідно, також за ними. До слова, ми транслюватимемо Верес не тільки на телеканалі, а й на сайті "Футбол 24". Думаю, що для багатьох людей такий матч, як Верес – Шахтар, – додатковий привід зайти на сайт і переглянути трансляцію. А ще подивитися цю гру можна буде на сторінці YouTube 24 каналу.

Сезон лише розпочався. Верес провів два домашні матчі. Попереду – ще 9. Є також другий етап чемпіонату. Тобто, достатня кількість матчів, щоб переконатися, наскільки це виправдано і привабливо для нашого телеканалу і його аудиторії".

На сьогодні телеканал "24" є одним із лідерів інформаційного мовлення і за даними компанії Nielsen з початку року аудиторія телеканалу склала близько 19 мільйонів глядачів у всіх куточках України.