УКР РУС

Гендиректор "Дніпра" розповів, як Ротань домовився з Коломойським

3 вересня 2016 Читать на русском

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко вважає величезним плюсом для команди повернення капітана Руслана Ротаня, який так і не зумів перейти в іншу команду влітку 2016 року.

"Безумовно, те, що Руслан повернувся в команду, для нас є величезним плюсом. Оскільки це харизматична особистість для клубу, багаторічний капітан команди. Упевнений, що він допоможе Дмитру Михайленку. Природно, Руслан - дуже висококласний футболіст. Ви ж бачили його гол в першому матчі після повернення, коли він забив "Зорі". Можливо, цей м'яч взагалі стане голом сезону, позпяк забити з такого становища дуже складно.

Ну а що стосується його контракту, то ви ж знаєте, що він фактично все літо перебував у пошуку нового клубу. Але, наскільки я розумію, у нього з цим особливо не склалося. Щось його, мабуть, не влаштовувало. Він вирішив все-таки закінчити свою кар'єру в "Дніпрі". Наскільки я розумію, він розмовляв безпосередньо з Коломойським. Вони швидко знайшли спільну мову. Буквально за один день", – розповів Стеценко.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях