УКР РУС

Гендир Борусії Ватцке: Будь-який гравець, який спробує повторити трюк Обамеянга, сидітиме на трибуні

5 лютого 2018 Читать на русском

Генеральний директор дортмундської Борусії Ханс-Йоахім Ватцке більше не допустить, аби гравці покидали команду таким чином, як це робили Дембеле і Обамеянг.

Генеральний директор дортмундської Борусії Ханс-Йоахім Ватцке застеріг гравців команди, що той, хто спробує покинути клуб таким чином, як це зробили Дембеле або Обамеянг, матиме серйозні проблеми, повідомляє Frankfurter Allgemeinen Zeitung.

"У четвер я недвозначно сказав команді, що будь-який, хто спробує повторити їхній трюк, потерпить повний провал.

У нього будуть величезні проблеми. Ми не відпустимо його, він буде сидіти на трибуні. Тепер всі це розуміють. Це публічна заява, яку я можу дозволити", – сказав Ватцке.

Головні переможці та невдахи зимового трансферного вікна 2018 року

Нагадаємо, під час зимового трансферного вікна Обамеянг перейшов у лондонський Арсенал. Втім, габонець провокував клуб продати його своєю поведінкою. Нападник не з'явився на збір всієї команди перед матчем з Гертою, мотивуючи відсутність тим, що "просто забув". Не потрапивши у заявку на матч з Гертою, форвард зіграв з друзями у футбол, одягнувши футболку Дембеле, який теж своєю поведінкою тиснув на керівництво Борусії перед переходом у Барселону.