УКР РУС

Гельзін: Щоб кудись переїжджати, треба мати, куди переїжджати

21 березня 2018 Читать на русском

Президент Олімпіка Владислав Гельзін прокоментував плани та перспективи команди, а також ситуацію з домашнім стадіоном.

Владислав Гельзін в інтерв'ю Sport Arena заявив, що для того щоб кудись переїжджати, треба мати місце, куда можна переїхати. А також сказав, що якщо команда гратиме, як в останньому матчі проти Зірки (0:1), деяким гравцям донеччан варто пошукати собі клуби з Першої ліги.

"Обов'язково треба виграти другу шістку, тим більше, у нас є запас очок з першого етапу. Але ми повинні налагоджувати ігрові схеми, забивати голи, а не грати так, як ми грали в останніх матчах. В останній грі на поле вийшли деякі футболісти і подумали, що на класі обіграють Зірку. Ще невідомо, чи краще вони за класом тих футболістів Зірки. Якщо подивитися в турнірну таблицю, то наш відрив у другій шістці, можливо, не їхня заслуга, а тих хлопців, які раніше грали і тягнули, а потім пішли взимку. Тому, можливо, деяким треба ще пошукати клуби в Першій лізі, а не в УПЛ.

Що стосується місця проведення домашніх матчів, то поки нам не відмовляють у стадіоні Динамо. Велике спасибі за це Ігорю Михайловичу Суркісу. Поки Олімпік продовжить грати там. Щоб кудись переїжджати, треба мати куди переїжджати. Поки нас звуть в ті міста, де неможливо грати. У нас адже толком не стадіонів для УПЛ. Ось були Суми... А там зараз навіть самі ФК Суми грати не можуть, поля немає. Тому поки сподіваємося тільки на стадіон Динамо.

Зараз ми йдемо від практики постійної побудови нової команди. Починаємо підписувати контракти, за якими просто так гравці йти не будуть", – сказав Гельзін.