УКР РУС

Гельзін розповів, хто відмовив "Олімпіку" в допомозі зі стадіоном

5 грудня 2016 Читать на русском

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін розповів, у яких умовах перебуває донецька команда.

"Деякі клуби не розуміють, в якому стані ми перебуваємо. Ми кожен матч граємо на виїзді. Я звертався до Павелка, щоб дозволили зіграти на стадіоні імені Баннікова, але ми отримали відмову, я звернувся до "Динамо", щоб зіграти на стадіоні імені Валерія Лобановського – відмова, до "Волині" – відмова, хотіли в Запоріжжі – там був матч ("Зірка" – "Олександрія", – прим.). Найближчим був "Метеор", все підійшло, 120 тисяч – ціна питання, але в останній момент президент "Сталі" відмовив нам у сприянні.

"Карпати" нам пропонували потім вже "Арену Львів", але було пізно, нам просто не вистачало часу. Ми були змушені повернутися до Сум.

Що стосується рішення скасувати матч – воно правильне, поле могло завдати футболістам багато травм. "Олімпік" готовий до діалогу, до переїзду в будь-яке інше місто. Якщо буде зацікавленість з боку керівництва областей, уболівальників, то ми готові.

Ми протягом 10 днів працювали разом з президентом УПЛ Генінсоном, їх служба допомагала, але нічого не вдалося зробити. Ми готові до будь-якого рішення КДК, будемо готувати наші аргументи, але подивимося, як буде", – розповів Гельзін у ефірі телеканалу "Футбол 1".

Матч "Олімпік" – "Карпати" не відбудеться

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу