УКР РУС

Гельзін: Про злиття з Десною не може бути і мови

12 травня 2018 Читать на русском

Президент Олімпіка Владислав Гельзін прокоментував перемогу Олімпіка над Чорноморцем та майбутнє клубу.

За словами Гельзіна, Олімпік не збирається припиняти існування. Про це він розповів у ефірі телеканалу Футбол 2.

"У важкий момент вирішив сісти на лавку, щоб підтримати хлопців і тренерський штаб. Слава Богу, що ми сьогодні перемогли.

Олімпік – Чорноморець – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Сьогодні на полі була команда, ми боролися на кожному клаптику поля, у нас було більше бажання перемогти. Завдяки цьому ми і перемогли. Присвячуємо цю перемогу всім нашим уболівальникам і жителям Донбасу.

Ми намагаємося підсилюватися. Після першого кола не думав, що ми будемо боротися за виживання і збереження прописки. Але нічого, вчимося на своїх помилках. Йдемо далі. Клуб не збирається закриватися, буде далі існувати.

Ставимо за мету поборотися за зону Ліги Європи. Якщо керівництво Динамо відмовить нам у оренді стадіону імені Валерія Лобановського, то будемо шукати інші майданчики для проведення матчів. А взагалі ми хочемо базуватися в Борисполі, вже розмовляємо з керівництвом міста. Поки не знаємо, чи вийде.

Злиття з Десною? Це чутки. Про це не може бути й мови.

Чи зіграю я в останньому турі? Ні, я не збираюся одягати бутси, це неправильно. Є хлопці, які повинні виходити і доводити, що вони не даремно присутні в нашому клубі", – сказав він.