УКР РУС

Гельзін підозрює Еммерсона та Парцванію у нечесній грі

16 квітня 2018 Читать на русском

Президент Олімпіка Владислав Гельзін підозрює двох власних гравців в участі у договірному матчі.

Під час програми Великий Футбол на каналі Футбол 1 були висловлені підозри, що Владіс-Еммерсон та Темур Парцванія грали не чесно проти Чорноморця (1:3). Під час матчу з Олександрією (0:0) обидвох не було навіть у заявці. Свої підозри висловив і президент клубу Владислав Гельзін. Гравці виключені з першої команди, повідомляє Sport Arena.

"Ми ж не самі живемо і дивимося, що про нас говорять. Ми бачили, що говорять про наш матчі з Чорноморцем, і зіставляємо це з їхнім істинним рівнем і можливостями футболістів. Тому ми звернулися в КДК ФФУ з проханням розібратися в ситуації.

Ми звернулися в КДК з метою розібратися в даній ситуації, щоб ім'я Олімпіка перестали очорняти. Якщо хтось вважає, що клуб не має рації, то ось футболісти – будь ласка, викликайте, спілкуйтеся, перевіряйте. І тоді ми можемо остаточно зрозуміти – вони грали нечисто або це дійсно їхній нинішній рівень? Зараз у нас немає доказів щодо нечесної гри, то нехай КДК проведе розслідування і в усьому розбереться.

Це стосується всіх футболістів, хто брав участь в останніх матчах, але про них (Еммерсон і Парцванія) – найбільше. Поки йдеться про те, що Еммерсон повинен надійти в розпорядження дубля, тренуватися і грати. А якщо він не прибуде в молодіжну команду в покладений термін, на нього будуть накладені штрафні санкції за неявку і недотримання умов контракту", – сказав Гельзін.