УКР РУС

Гельзін обговорив із Баранкою матч дублерів Карпат і Олімпіка

28 грудня 2017 Читать на русском

Президент донецького Олімпіка обмінявся думками про скандальний поєдинок із головою Комітету етики та чесної боротьби ФФУ.

Президент Олімпіка Владислав Гельзін не створює жодних перепон для розслідування підозрілого матчу молодіжного складу свого клубу з Карпатами U-21, повідомляє Sport Arena.

"Я особисто зустрівся з Франческо Баранкою, щоб обговорити кілька моментів. Говорили і про наш клуб, і про ситуацію в українському футболі загалом. Обміркували, як ми приблизно діятимемо в цій ситуації.

Баранка: Футболіст, який буде викритий в участі у договірних матчах, буде довічно позбавлений можливості виступати за збірну України

У нас є певні думки щодо того, хто був організатором договірного матчу. Однак, поки не можемо озвучувати їх. Діяти будемо лише разом із Комітетом чесної боротьби, координуючи всі наші дії", – розповів Гельзін.

Нагадаємо, що злощасний матч дублерів Олімпіка та Карпат відбувся 2 грудня. За рахунку 0:4 президент донеччан Владислав Гельзін забрав свою комаду з поля через підозри в нечесному характері поєдинку.

Гельзін: Найголовніше для мене – добратися до організаторів договірних матчів