УКР РУС

Гельзін: Нехай злитий в унітаз "Профутбол" піднімає рейтинг не звинуваченнями "Олімпіка"

10 травня 2015 Читать на русском

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін прокоментував сюжет програми "Профутбол", в якому донецький клуб звинуватили в договірних матчах.

"Профутбол" зробив сюжет про "Олімпік" про те, що ми можемо проводити якісь махінації. Оголосили, що в матчі з "Металургом" наш футболіст Тищенко, судячи з сюжету, порушував, спеціально йшов на пенальті.

Я ще раз повторюю, що жоден футболіст, жоден працівник "Олімпіка" ні в яких футбольних махінаціях не бере. А те, що "Профутбол", напевно, злита за рейтингом в унітаз програма, так нехай вона піднімає собі рейтинг іншими методами, чесними, які притаманні етиці журналіста.

Перша передача від "Профутбол" була про матч з "Металургом". Всі ми чекали реакції, фактів і аргументів. Проходить інша передача, про матч "Металург" - "Олімпік" ні слова. Вони знаходять інший матч, де ми граємо товариський неофіційний матч з Одесою, і починають в ньому колупатися, ми туди тепер біжимо. Завтра ми будемо чекати від них аргументів. Наступний матч тепер, який від них чекати? Де аргументи?

Ми ж теж реагуємо на те, що говорять. Ми звернулися в букмекерську контору, подзвонили і сказали: "Скажіть, будь ласка, чи можливо в Україні поставити?". Припустимо, ми навели приклад матчу з "Чорноморцем". Матч носить неофіційний характер, не присутній коментатор, немає телетрансляції. Можливо, але можна поставити максимум 5000 гривень.

Не 50 тисяч, не 500 тисяч. Тобто про що ми говоримо? Про те, що "Олімпік" програв в Одесі за 5000 гривень? Так, можна, приймають ставки, але максимально приймають 5000. В якій конторі можна поставити на неофіційний матч більше грошей?", - сказав Гельзін.

Нагадаємо, раніше "Олімпік" оголосив бойкот передачі "Профутбол".