УКР РУС

Гельзін: Наше завдання – не зберегти місце в УПЛ, а боротися за зону єврокубків

18 травня 2018 Читать на русском

Президент Олімпіка Владислав Гельзін розповів про плани донецького клубу на майбутнє.

За словами Гельзіна, про розпуск Олімпіка не може бути й мови, а в наступному сезоні команда боротиметься за місце у зоні єврокубків, повідомляє портал Команда 1.

"Звичайно, ми такого перед стартом сезону не очікували. Спочатку боролися за місце в єврокубках, а в результаті вийшло, що думали про те, як би не вилетіти з УПЛ. Для нас це стало найбільшою несподіванкою сезону. Відбулася зміна лідерів в колективі, але ми не очікували, що вона виявиться такою вагомою. Але для нас всіх це буде хороший урок, з якого треба зробити висновки на наступний сезон. Найголовніше, що в підсумку ми зберегли прописку в елітному дивізіоні, і тепер будемо працювати над тим, щоб підсилити нашу команду, яка зможе вирішувати поставлені завдання.

Про розпуск Олімпіка не може бути й мови. Я не знаю, хто став джерелом цих чуток.

Фінансових проблем у клубу немає. У наших планах не боротьба за місце в Прем'єр-лізі, а боротися за зону єврокубків. Олімпік вже грав на європейській арені, тепер є бажання туди повернутися.

У нас багато футболістів на олівці. Але ми зараз чекає закінчення чемпіонату, стикових матчів, і потім почнемо вести в цьому питанні більш активну роботу. Сподіваюся, вийде максимально закрити кадрові питання, щоб підсилити колектив, який в майбутньому сезоні буде боротися за зону єврокубків", – сказав він.

"На ЧС-2018 варто остерігатися російських спецслужб". Павло Клімкін: любов до Динамо, складнощі із Шахтарем і ризики Мундіалю – перше футбольне інтерв'ю міністра