УКР РУС

Геліос просив замінити головного арбітра на матч проти Авангарда

29 жовтня 2017 Читать на русском

Геліос висловив незадоволення суддівським призначенням на матч 19-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги проти Авангарда.

"Дізнавшись про призначення арбітра Володимира Міланича з Миколаєва на матч Авангард – Геліос, футбольний клуб Геліос виступив з різкою незгодою та звернувся до Суддівського комітету Федерації футболу України з проханням про заміну рефері.

Останнім часом судівство цього арбітра у матчах за участі Геліоса було здебільшого однобоким, некваліфікованим, дещо упередженим та скерованим виключно проти нашої команди.

Екс-гравець Зеніта Ширл побив суперника і арбітра під час гри у чемпіонаті Чехії

Виходячи з цього, персона рефері В. Міланича не викликає у нас ніякої довіри, а його призначення на матч Авангард – Геліос ставить під великий сумнів об'єктивність арбітражу та майбутній результат гри.

В усній формі у заміні арбітра було відмовлено. Після цього нами була зроблена спроба запросити на майбутню гру додаткового спостерігача арбітра. При цьому всі витрати на його відрядження футбольний клуб Геліос був готовий взяти на себе. Однак і це прохання не знайшло підтримки у керівництва Суддівського комітету Федерації футболу України", – йдеться в заяві на офіційному сайті ФК Геліос.

Матч 19-го туру Авангард – Геліос відбудеться сьогодні о 15:00.

Буковина – Агробізнес: арбітр Деревинський скандально забезпечив перемогу гостям