УКР РУС

Гавранчич: Я грав у багатьох командах, але такого президента, як Суркіс, більше ніде не бачив

11 вересня 2018 Читать на русском

Екс-захисник Динамо Горан Гавранчич поділився думкою про президента Динамо Ігоря Сркіса.

"Що можу сказати про Ігоря Суркіса? Усе тільки найкраще. Він дав мені багато речей. І розмови, і матеріальні блага. На початках я не міг знайти квартиру у Києві. Суркіс настільки любив Динамо, що він сказав: "Даю тобі квартиру. Живи там, поки не підшукаєш чогось іншого, жодних проблем".

Я грав у різних командах, але такого президента більше ніде не бачив. Ігор Михайлович чимало допомагав мені. Я дуже вдячний йому за все добро і хочу передати привіт також Григорію Михайловичу. Дякую їм за все.

Гавранчич: Спартак пропонував мені кращий контракт, ніж Динамо, але як я міг не поважати фанатів

Чи справді Суркіс не відпустив мене у Фіорентину? Такі часи були, зараз все по-іншому. Раніше гравці так легко не їхали в Європу. Повторюся, не хочу скаржитися на час і "от колись було". Зараз я чудово розумію президента. Фіорентина зверталася до нас, але Суркіс бачив мене у Мілані та Челсі. Він цінував мене.

Екс-динамівець Діакате розпочав тренерську кар’єру

Тоді не вийшло, я травмувався, переніс операцію на коліні, не міг відновитися. Якби я поїхав тоді в Італію, можливо, ми б зараз не розмовляли. Ніхто не знає, як життя склалося б. Жодних образ – я вдячний всім: Суркісам, Чубарову, Кашпуру і всім тим людям, які нами опікувалися", – цитує Гавранчича Football.ua.