УКР РУС

Гавранчич: Спартак пропонував мені кращий контракт, ніж Динамо, але як я міг не поважати фанатів

11 вересня 2018 Читать на русском

Екс-гравець Динамо Горан Гавранчич розповів чому не перейшов з київського клубу у Спартак.

"Тоді за Спартак грав Неманья Відіч, мій партнер по центру оборони збірної Сербії. Вони просто хотіли створити таку пару в Спартаку.

Я не прийняв пропозицію від Спартака, розмовляв з Ігорем Суркісом. Він запропонував мені новий контракт, який виявився меншим, ніж спартаківський. Ніколи не розповідав, але зараз можна про це сказати.

Террі відмовився переходити в Спартак

Якщо порівнювати з Динамо, то кияни в новому контракті давали 70% від того, що пропонували в Москві. Я хотів залишитися, але фінанси не були на першому місці. Мене цікавило, як буде розвиватися клуб. На жаль, не все вдалося.

Я вибрав Динамо і своїми іграми показував, що люблю цю команду. Можливо, останні два роки в Києві не були найкращим для мене. Потім прийшов Юрій Сьомін, він не підтримав мене, не розраховував на мене і я поїхав в ПАОК.

Екс-динамівець Діакате розпочав тренерську кар’єру

У нас були чудові стосунки з фанатами Динамо. Я не хочу говорити красивих слів. Але як я міг бути невдячним і не поважати їх? Я їх любив, а вони поважали мене.

Люди підходили на вулиці, підтримували, давали сили. Коли майже повний стадіон скандує твоє ім'я, це важко передати словами. Думаю, мало людей і навіть спортсменів переживали таке. Своє ставлення я показав, залишившись в Києві. Все, це моя позиція", – сказав Гавранчич в інтерв’ю Football. ua.