УКР РУС

Гаттузо розізлив дружину через Мілан

29 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо напередодні матчу Серії А проти Болоньї зізнався, що зіпсував сім'ї настрій своїм останнім рішенням.

"Після матчу проти Беневенто ми досягли дна. Не було жодних конфліктів. Просто робити собі вихідні після такого – недоречно. Я теж відмінив 2-денний відпочинок в Іспанії. Ми планували поїхати туди всією сім'єю. І скажу вам, що моя дружина була зла через це. Я роздер квитки і залишився тут, працювати з командою.

Гаттузо порівняв Белотті та Шевченка

Деякі прийняли це, інші ні. Та мені байдуже, хто що думає. Я повинен був це зробити, тому що потрібно зосередитись на грі. Керівництво клубу приїхало до нас, і це зрозуміло. Як я борюся за своє місце в Мілані, так і будь-хто інший.

Коли команда грала зі скромністю, могла робити неймовірні речі. Щойно почнемо думати, що ми феномени, то без характеру і волі боротьби будемо тільки ганьбитись. Питання в нашій ментальності, все в голові.

Ми не виграємо 40 днів, і прийти сюди з посмішкою кретина було б проявом неповаги до людей і моєї роботи. Не можу приходити і розказувати байки, як ми один одного любимо та якими ідеальними є. Працюємо, але цього замало. Проблеми Мілана з аутсайдерами – не випадковість, і я злий через це. З великими командами ми ж можемо добре грати", – розповів Гаттузо.