УКР РУС

Гаттузо: Поговорю з Бакайоко своєю мовою, подивимось, що він скаже мені наодинці

7 травня 2019 Читать на русском

Головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо прокоментував інцидент, що трапився між ним і півзахисником Тьємуе Бакайоко в матчі 35-го туру чемпіонату Італії проти Болоньї (2:1).

"Я сказав Бакайоко, аби він йшов розминатись, але йому потрібно було більше часу, і тому я відправив на поле Маурі. Раніше сам кілька разів посилав тренерів туди, куди мене тепер відправив він.

Пакета вирішив помститися за нахабний фол і отримав вилучення за відмашку від арбітра

Але найважливіше у нас – це Мілан, ми не повинні допускати неповагу до гравців і кольорів клубу. Подивимося, що буде, коли ми опинимося наодинці. У роздягальні я поговорю з ним один на один своєю мовою, яка не повинна звучати в ЗМІ", – цитує Гаттузо La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, в середині першого тайму гри Мілан – Болонья (2:1) півзахисник міланців Лукас Білья отримав травму. Головний тренер "россонері" збирався випустити на заміну Бакайоко, однак, коли він йому про це сказав, французький хавбек відмовився, заявивши, що йому потрібно кілька хвилин на розминку.

В результаті між ними відбулася словесна перепалка, в ході якої Бакайоко послав тренера. У підсумку на заміну вийшов Хосе Маурі.

Мілан у матчі з трьома вилученнями здолав Болонью і піднявся на п'яту сходинку