УКР РУС

Гаттузо отримує найменшу зарплату в Серії А

13 лютого 2018 Читать на русском

Керманич Мілана Дженнаро Гаттузо працює за умовами контракту, який підписав ще тоді, коли взявся тренувати Прімаверу "червоно-чорних".

Виявляється, що при призначенні на посаду головного тренера після відставки Вінченцо Монтелли Ріно не підписував нового контракту з міланцями та продовжує працювати за 120 тисяч євро на сезон, повідомляє Gazzetta dello Sport.

Погба знову розчарував, Арсенал припинив боротьбу за Лігу чемпіонів. Топ-10 підсумків футбольного вікенду

За інформацією видання, така платня є найменшою серед усіх тренерів італійської першості. Для прикладу, головний тренер Верони Фабіо Пек’я заробляє вдвічі більше – 250 тисяч євро на рік. А найбільш оплачуваним коучем у Серії А є керманич Ювентуса Массіміліано Аллегрі. Він отримує 7 млн євро на рік. Лучано Спаллетті з Інтера заробляє 4 млн євро, а вже згаданий Монтелла отримував у Мілані 3 млн євро за сезон.

Нещодавно з'явилася інформація, що Мілан може продовжити контракт із Гаттузо до 2020 року. Вочевидь, у новій угоді будуть запропоновані кращі фінансові умови. Під керівництвом 40-річного спеціаліста Мілан здобув сім перемог у 14-ти матчах.