УКР РУС

Гаттузо дав оригінальну пораду Кутроне, який б'є всі рекорди в Мілані

18 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо чудово знає, що має робити його 20-річний форвард Патрік Кутроне.

Гравець із молодіжки, який мав бути лише 3-м форвардом "россонері" після дорогих трансферів Андре Сілви та Ніколи Калініча, став справжнім героєм команди. Кутроне забив 13 голів у 29 матчах, і це на 5 більше, ніж у найближчого переслідувача в Мілані. Ще на молодіжному рівні Патрік демонстрував серйозні показники: 31 гол у 57 міжнародних матчах.

Йому лише 20, а його вже називають новим Піппо Індзагі за схожу манеру гри і вбивчий інстинкт бомбардира. Мілан придбав Кутроне за якихось півтори тисячі євро, а тепер він коштує не менше 40 мільйонів. Італійські форварди не забивали стільки в єврокубках (6 голів) у такому молодому віці вже понад 30 років!

Кутроне: Мрію бути схожим на Шевченка

"Журналісти повинні трохи розслабитись щодо цієї теми. Вже почались різноманітні порівняння, розмови про збірну тощо. Це дуже молодий хлопець, який має сконцентруватись на своєму розвитку. Давайте літати трохи нижче.

Патрік повинен працювати, працювати і ще раз працювати, після чого відпочивати, відпочивати і ще раз відпочивати. Кутроне не має права думати про те, що він є наймолодшим гравцем в історії Мілана, який б'є гольові рекорди.

Маю надію, що він знайде собі красиву подругу і завдяки ній сидітиме вдома. Все, що Патрік має робити – це працювати, відпочивати і кохатись з дівчиною", – переконаний Гаттузо.