УКР РУС

Гасперіні: Складно повірити, що Аталанта третій сезон поспіль потрапляє в першу четвірку

16 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Аталанти Джан П'єро Гасперіні підбив підсумки матчу 37-го туру Серії А проти Дженоа.

"Футбол – дивний вид спорту. Одна і та сама команда приїжджає сповненою рішучості досягти свого, проводить прекрасний перший тайм і замість того, щоб не прибирати ногу з педалі газу, тисне на гальма.

Гол та вишуканий асист Маліновського у відеоогляді матчу Дженоа – Аталанта – 3:4

Ми домінували, і Дженоа потрібно віддати належне за те, що вона повернулася в гру, але ми реально показали дволикий футбол. Можливо, це й на краще – невдоволення грою може допомогти нам підготуватися до матчу в середу.

Складно повірити, що ми третій сезон поспіль потрапляємо в першу четвірку і зіграємо в Лізі чемпіонів. З кожним роком це робити все складніше і складніше. Ми це зробили, тепер мета – Кубок Італії. Трофей повинен стати вишенькою на торті. Кажуть, що Аталанта нічого не виграє, але для нас тричі вийти в ЛЧ – це вже досягнення. Тепер є шанс взяти трофей", – наводить слова Гасперіні Football-Italia.

Нагадаємо, Аталанта у надрезультативному матчі перестріляла Дженоа (4:3) та оформила місце у топ-4 Серії А. Додамо, що вже 19 травня підопічні Гасперіні зустрінуться з Ювентусом у фіналі Кубка Італії, початок о 22:00.

Аталанта вийшла в ЛЧ – Маліновський забив, став рекордсменом та залишається топ-асистентом Італії перед битвою сезону