УКР РУС

Гарячий матч за київського холоду. "Арсенал" - "Чорноморець" - 0:1. ВІДЕО

27 листопада 2011 Читать на русском

"Моряки" вивозять три пункти зі столиці України.

Наша текстова онлайн трансляція

Недооцінка суперника може зіграти ключову роль з психологією будь-якого футболіста. Київський "Арсенал", увірвавшись до когорти лідерів, мабуть, подумав, що таких суперників, як "Чорноморець", можна відтепер обігрувати вдома на класі. І за свою зухвалість "червоно-сині" поплатились.

Стартові секунди матчу пройшли за атак "Арсеналу". Здавалось, Кучук дав установку підопічним забити швидкий гол, та видалось все навпаки, бо перша ж відповідь "Чорноморця" завершилась призначеним пенальті у ворота киян. Одинадцятиметровий чітко реалізував Балашов.

Такий ляпас від одеситів вніс розлад в гру арсенальців, які почали багато помилятись і нервувати. Це вилилось у вилучення Одібе на 17-й хвилині. Та все ж поволі до кінця тайму "каштани" почали приходити до себе і створювали якісь напівмоменти. Хоч і цього могло б не бути, якби Польовий не виніс м'яч з лінії воріт після удару головою Джиммі, проте "морякам" подвоїти перевагу до перерви не вдалось.

Під час антракту кияни багато чого переосмислили, адже на другий тайм вони вийшли із шаленим запалом. "Чорноморець" сів у штрафному і банально відбивався. Найкращі нагоди в "Арсеналу" втратили Шацьких і Польовий, які "мазали" із забивних позицій.

Можна вважати, що поразка стала хорошим уроком для команди Кучука, яка не зуміла повернути собі 4-ту сходинку в таблиці і отримала неоціненний урок. А "моряки" набрали дуже важливі пункти в плані забезпечення собі прописки в елітному дивізіоні.

В цілому команди показали дуже пристойний рівень футболу. Можливо, це через холоднечу. До слова, під завершення матчу в Києві почав падати сніг і він виявився фартовим для команди з Півдня України.

"Арсенал" - "Чорноморець" - 0:1 (0:1)

Гол: Балашов 3 (з пен.)

Вилучення: Одібе 17 (друга жовта картка)