УКР РУС

Гармаш: Маємо нарешті виграти чемпіонат

10 липня 2014 Читать на русском

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш розповів про відновлення та поділився очікуваннями від нового сезону.

- Розкажіть про свій розпорядок дня на даному етапі реабілітації?

- Після перерви в два тижні вперше провів пробіжку на футбольному полі, працював із м'ячем, робив спеціальні вправи. А ввечері буде заняття в тренажерному залі, де буду "закачувати" пошкоджену ногу. Виходить, два тренування на день.

- Після завершення індивідуальної роботи доведеться "наздоганяти" партнерів, які зараз щосили готуються до сезону...

- Від цього нікуди не втечеш, після травми кожен має пройти через це. Вже лікарі будуть вирішувати, коли я зможу працювати в загальній групі. Зараз моє завдання добре проводити реабілітацію, виконувати всю запропоновану тренерами та лікарями програму. Хотілося зіграти в матчі за Суперкубок. Гра буде принциповою, я на неї дуже чекаю. Але тут усе залежить від мого стану

- Що можете сказати про підготовку команди до нового сезону, чим вона відрізняється від попередніх років?

- Є деякі зміни – почали більше працювати з м'ячем, виконувати тактичні вправи. Не забуваємо й про бігову роботу. Загалом, відмінності помітні

- Завдання на сезон залишилися незмінними?

- Ми маємо нарешті виграти чемпіонат та інші турніри, в яких будемо брати участь. Я впевнений, що в цьому сезоні ми станемо чемпіонами України. У команді хороша конкуренція, по два гравці на кожну позицію. Це мотивує тебе не зупинятися в розвитку.

- Незрозумілості стосовно формату календаря на сезон накладають відбиток на підготовку команди?

- Загалом, ні. Ми готуємося до старту чемпіонату, головне, щоб він вчасно розпочався та був проведений без збоїв. Те, що зараз коїться в країні – дуже погано. Голови людей зайняті не футболом. Але з нас це відповідальності не знімає, ми маємо добре провести сезон та принести радість нашим уболівальникам.