УКР РУС

Гарі Невілл: Моурінью треба з набору талановитих виконавців зробити команду

12 лютого 2018 Читать на русском

Екс-захисник Манчестер Юнайтед Гарі Невілл поділився враженнями від гри манкуніанців. На його думку, у наступному сезоні підопічні Жозе Моурінью мають стати чемпіонами АПЛ.

Екс-захисник Манчестер Юнайтед та експерт телеканалу Sky Sports Гаррі Невілл вважає, що "червоним дияволам" не бракує талановитих виконавців, але Жозе Моурінью мусить зробити з них команду.

Погба знову розчарував, Арсенал припинив боротьбу за Лігу чемпіонів. Топ-10 підсумків футбольного вікенду

"Очевидно, що в Манчестер Юнайтед є окремі сильні гравці, але зробити з них команду – робота Жозе Моурінью в найближчі місяці. Йому потрібно це зробити. Здається, що вони грають на 5% повільніше, ніж вони можуть і повинні грати. І це потрібно виправити Жозе Моурінью. Йому потрібно зробити з цього набору талантів команду, яка, згуртувавшись, зможе виграти титул.

Наступний сезон для Жозе буде третім, і всі вважають, що він повинен ставати чемпіоном. Їм потрібно готуватися вже зараз, а такі поразки, як від Ньюкасла, шкодять всій роботі, яку вони роблять.

Думаю, вони закінчать сезон другими. Плюс Кубок Англії, Ліга чемпіонів, так що їм належить багато грати. Але у них як і раніше трапляються дні, коли вони втрачають гру. Вони не реалізовують моменти, нервово грають у фінальній третині поля, їм потрібно попрацювати над завершенням", – сказав Невілл.

Нагадаємо, учора Манчестер Юнайтед поступився Ньюкаслу.